La San Remo, în ritm de... jazz!

La San Remo, în ritm de... jazz!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Între 20 şi 27 aprilie 2010, gălăţeanca Maria Cristina Crăciun va participa la prima ediţie a festivalului-concurs „San Remo Junior” *

Gălăţeanca noastră Maria Cristina Crăciun va fi singura româncă ce va reprezenta ţara noastră la prima ediţie a Festivalului „San Remo Junior” din Italia.

Fiind un festival-concurs, ea va interpreta două cântece în limba lui Dante, în italiană, şi pe ritm de... jazz.

Piesele înscrise în conscurs, „Muzica” şi „Minunea de a fi copil”, poartă semnătura compozitorului român Nicoale Caragea, pe textul Danei Doroftei.

Festivalul va fi organizat între 20 şi 27 aprilie 2010 şi va reuni tineri interpreţi din toată lumea.

Maria Cristina Crăciun este copilul-minune al Galaţilor, dar şi al României, care a reuşit să atragă atenţia şi să convingă prin har,  seriozitate şi talentul de a munci, juriile unor concursuri din ţară, dar şi juriile a  două concursuri internaţionale: cel din Belarus, la  a VII-a ediţie a Festivalului Concurs „Slaviansky Bazaar” şi cel de la Chişinău, Republica Moldova, al Festivalului Concurs „Două inimi gemene”.

De la cele două confruntări muzicale internaţionale Maria a adus gălăţenilor şi românilor „Marele Premiu”.

Ea se pregăteşte la Focşani cu profesoara Aurelia Vaida, dar o are alături - ca mentor şi mamă de... cântec şi de suflet - şi pe arhicunoscuta interpretă Mirabela Dauer, cărora le mulţumeşte pentru grija pe care i-o poartă.  

În prag de primăvară, îi dorim dragei noastre Mării cu glas de înger, sănătate multă, că drag de carte şi de cântec are.  Şi succes, mică-mare Mărie!

Citit 900 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.