Combinatul sprijină Stația de Ambulanță și SMURD Galați

Combinatul sprijină Stația de Ambulanță și SMURD Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Liberty Galați a livrat, luni, Potrivit unui comunicat transmis redacţiei, două kit-uri de dezinfectare care vor fi folosite de personalul Stației de Ambulanță și de paramedicii din Galați. Echipamentele asigură o dezinfectare superioară a ambulanțelor și altor suprafețe cu care pacienții ar putea intra în contact.

“Suntem aproape de toți cei care lucrează în sistemul medical din Galați și îi sprijinim în lupta lor contra noului coronavirus, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Liberty Galați.

La rândul lor, beneficiarii şi-au exprimat recunoştinţa pentru sprijinul arătat de unul dintre agenţii economici gălăţeni de categoria grea.  

“Dorim să mulțumim partenerilor noștri de la Liberty Galați pentru acest ajutor. Echipamentele primite nu doar adaugă calitate actului medical pe care îl furnizăm, ci protejează într-o mai bună măsură pacienții și personalul nostru”, a spus dr. Mihai Polinschi, directorul Stației de Ambulanță a Județului Galați.

Potrivit informaţiilor transmise, Liberty Galați va mai livra un asemenea kit pentru SMURD Galați și a achiziționat încă unul pentru dezinfectarea unor spații interne din Combinat.

Liberty Galați este cel mai mare combinat siderurgic integrat din România, cu o forță de muncă de 7.500 de oameni și o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie eoliană.

Citit 1810 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 22:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.