Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Omul de afaceri Andrei Butnariu, patronul firmei gălățene Caviem Line, a încetat din viață în dimineața zilei de joi. Binecunoscut în mediul de afaceri al Galațiului, Andrei Butnariu a rămas în memoria multora dintre noi ca fiind și cel care, la jumătatea lunii mai 2019, deci acum aproximativ un an de zile, a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 4,7 milioane de euro. Bani pe care, așa cum a anunțat public, i-a băgat în activitatea firmei pe care o conducea.
”Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica... El nu s-a dat în spectacol”, ne-a spus Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.
Condoleanțe familiei îndoliate.

Citit 11071 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2020 22:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro