Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galaţi anunţă că restricția de trafic de pe strada Mavramol, unde se lucrează în prezent pentru remedierea unei avarii la vana Dn 500 mm, se prelungește până la ora 18,00, având în vedere complexitatea intervenției.

Administraţia locală le mulţumeşte pentru înțelegere tuturor participanților la trafic.


Primăria municipiului Galaţi anunţă că marţi, 30 iunie 2020, în intervalul 08,00 – 16,00, strada Mavramol va fi închisă pentru remedierea unei avarii la vana Dn 500 mm.
Potrivit autorităţilor, autobuzele de pe traseele 10, 24, 29 și 34 precum și traseele de troleibuz 102 și 104 vor circula pe strada Domnească până la intersecția cu strada Brăilei, apoi vor face stație pe strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între arterele Nicolae Bălcescu și Traian (vechea stație).

Citit 2185 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 13:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro