Astăzi se deschide primul Aqua Park din Galaţi

Astăzi se deschide primul Aqua Park din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(59 voturi)

15 iulie 2020 va rămâne, probabil, în memoria multora dintre noi ca fiind ziua în care s-a deschis primul aqua park al Galaţiului. În oraşul dintre ape – dar care a suferit în ultimii ani foarte mult la capitolul bazine, ştranduri, piscine, locuri de agrement estivale – o investiţie sută la sută privată pune la dispoziţia gălăţenilor, pe locul fostului complex Pibunni din Pădurea Gârboavele, complexul de agrement Deliria Dreams, care cuprinde şi primul aqua park construit vreodată în Galaţi.

Doamnelor şi domnilor, poftiţi la plajă, cu mic, cu mare! De astăzi, verile călduroase din Galaţi şi-au găsit „leacul”, iar acesta este situat la doar câţiva kilometri de Galaţi, într-un loc care prin definiţie este unul de agrement: Pădurea Gârboavele. Odată ajunşi la intrarea de la Zoo, mai aveţi de mers două-trei minute cu maşina, până la fostul complex Pibunni de dincolo de fosta tabără şcolară şi veţi găsi oaza de relaxare pe care o căutaţi: complexul Deliria Dreams, care vă oferă, începând de astăzi, unul dintre cele mai frumoase aqua park-uri din partea de est a României, poate chiar cel mai frumos.

Totul este impresionant, de la suprafaţă şi dotări, până la felul în care arată piscina. „Totul ar fi trebuit să fie gata în octombrie anul acesta, dar am făcut tot posibilul să terminăm mai repede, pentru a le oferi gălăţenilor şi tuturor celorlalţi vizitatori din alte locuri ale ţării un loc de agrement pe care să nu-l uite niciodată. Este primul aqua park construit vreodată în Galaţi şi, dacă pandemia nu ne-ar fi întârziat două luni, am fi deschis şi mai repede, la începutul lunii mai”, ne-a spus managerul firmei Anlasen 2003 SRL, cea care a realizat investiţia.

Deliria Dreams este un resort în cel mai adevărat sens al cuvântului, cu o piscină cu trei niveluri, pentru 500 de persoane, cu tobogane pentru adulţi şi copii, open bar, un food corner, saună, jacuzzi  și cascade. Complexul oferă şi cazare, terase rustice, locuri de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Seara şi în weekenduri vor fi concerte live, programe tip discotecă şi petreceri în aer liber.

Complexul de agrement are o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le oferă. Piscina în sine, pe trei niveluri, dintre care unul numai pentru copii, acoperă 1.200 de metri pătraţi şi este, probabil, cea mai mare din zonă. Ea are șapte tobogane, patru pentru copii şi trei pentru adulţi, acestea din urmă cu o înălţime de până la 16 metri.

Piscina are de jur-împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, bar, spaţii pentru concerte în aer liber şi căsuţe, construite în întregime din lemn, pentru cazare, restaurant şi terase la umbra pădurii. Chiar lângă piscină, este amplasat şi un food corner cu meniuri foarte variate.

Piscina, deschisă şapte zile din şapte

Piscina a fost gândită pentru 750 de persoane dar, din cauza restricţiilor şi a distanţării impuse de pandemie, vor fi la început numai 350 de şezlonguri. Accesul se face printr-un tunel dezinfectant, dotat şi cu o cameră de luat vederi termică, pentru măsurarea temperaturii.

Programul piscinei este de la 8 dimineaţa până la 6 seara, dar ar putea fi prelungit în timpul săptămânii, dacă va fi necesar.

În incinta aqua park-ului, nimic nu se plătește cu numerar, nici mâncarea, nici băuturile, ci doar prin intermediul ceasului pe care fiecare îl primeşte la intrarea la piscină. Pe ceas va fi încărcată de fiecare client, dacă dorește, o sumă de bani folosită la achitarea consumației. Dacă vrei să suplimentezi suma de pe ceas, o poţi face cu bani cash sau cu cardul.

Iată câteva exemple de preţuri: berea 6 lei halba, micii cu garnitură 25 lei, friptura 25 lei, pizza 30 lei, hamburger 30 lei, salata 25 lei, fresh 15 lei. Nimic nu costă peste 30 de lei, chiar dacă vorbim de specialități precum inelele de calamar pane, piept de pui cu orez asiatic ori quesadilla, toate gătite sub coordonarea unui cunoscut chef.

Copiii mai mici de 90 cm nu plătesc intrarea, iar pentru cei între 90 și 130 cm se vor achita doar 20 de lei. 

„Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, unul dintre puţinii care au înţeles importanța unui astfel de aqua park în imediata apropiere a Galațiului, ne-a promis că va fi refăcut complet drumul de acces, de la intrarea în Pădurea Gârboavele, până mai sus de noi.  Oricum, pentru a putea ajunge la noi, mai există şi drumul asfaltat pe care este amenajată și pista de biciclete, ce ocoleşte pădurea”, ne-a mai spus managerul resortului Deliria Dreams şi al firmei Anlasen 2003 SRL.

Ce mai oferă Deliria Dreams

Pe lângă aqua park, resortul Deliria Dreams are o ofertă foarte bogată de diverse alte servicii. Complexul a devenit deja cunoscut pentru modul perfect în care organizează evenimentele de tip nunţi, botezuri, petreceri private, mese festive, evenimente corporate, şedinţe, conferinţe sau team-buildinguri, într-o ambianţă de vis, în sânul naturii. Sala restaurantului are o suprafaţă de peste 400 mp şi o capacitate de 180 de locuri. Cortul pentru evenimente, plus curtea interioară, se bucură de o capacitate de peste 300 de locuri. Toată această infrastructură pentru evenimente funcţionează deja din anul 2018. Oaspeţii care trec pragul resortului din Pădurea Gârboavele şi vor să petreacă aici mai mult timp se pot caza în hotelul şi în căsuţele de lemn care arată absolut superb.

Căsuţele din pădure

Cele şase căsuţe ale resortului Deliria Dreams sunt construite integral din lemn rotund, o oază de relaxare vizuală, tactilă şi senzorială pentru cei care încearcă să fugă de vacarmul oraşului. Cinci dintre ele sunt simple, cu câte o cameră foarte spațioasă şi baie, iar cea de-a şasea a fost construită pe două niveluri, cu două camere la etaj şi cu un living la parter, de unde poţi păşi în curtea amenajată în stil open space.

Pentru cei interesaţi, resortul are două pagini de Facebook (Deliria Aqua Park și Deliria Garboavele), precum şi un site ce oferă posibilitatea unui tur virtual 3D (deliriagarboavele.ro).

(P)

Citit 29582 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 15:44