Evaluaţi acest articol
(29 voturi)
15 comentarii

Marius Stan, fostul primar al Galaţiului, va candida la Primăria municipiului Galaţi, dar nu din partea partidului Împreună pentru Moldova, ci din partea Pro România. Noutatea a fost anunţată pe Facebook, atât de liderul naţional al Pro România, Victor Ponta, cât şi de preşedintele organizaţiei judeţene din Galaţi, senatorul Nicolae Marin.
„Îi urez bun venit și cred că experiența acumulată în administrația locală este punctul forte al celui mai bun candidat pentru o astfel de funcţie”, afirmă Nicolae Marin.
Trebuie spus că, la începutul acestui an, Marius Stan a fost prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, drept candidat la Primăria Galaţi din partea partidului Împreună pentru Moldova, ba mai mult, a lansat numeroase apeluri de unificare a dreptei la Galaţi, prin desemnarea şi susţinerea unui candidat unic la Primărie. Iată-l acum de partea stângă a eşichierului politic.

Citit 3312 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2020 19:24

15 comentarii

 • postat de greata Marți, 28 Iulie 2020 21:17 188.24.212.*** Link la comentariu
  1
  1

  Pacat ca te-ai inscris in partidul pisicutului ,,Dottore",sper sa nu ajungi primar.

  Raportează
 • postat de papagal Sâmbătă, 25 Iulie 2020 07:31 89.137.138.*** Link la comentariu
  3
  5

  A dat o tura pana la Ploiesti si a incercat aceeasi schema cu fotbalul si politica. Nu i-a mers si se intoarce sa termine nimicul pe care l-a inceput. Mai merge vrajeala oare?

  Raportează
 • postat de E Sâmbătă, 25 Iulie 2020 06:46 213.233.108.*** Link la comentariu
  2
  4

  @PC

  Va răspunde de "ilegalitățile" din capul tău pe care le visezi tu atunci când vor răspunde pe aceeași logică a ta și băsiștii și pdl-iștii pe care-i tot susții tu și cărora le tot aduci osanale.

  @Ion

  Ce a făcut ăsta, întrebi? Păi răspunsul/rezolvarea enigmei, întrebării, nedumeririi tale ți-ai dat-o singur. Nu trebuie decât să vrei să vezi ce s-a realizat de către "fotbaliator" cum îl ponegreau unii.

  De exemplu, a fost primul om politic a Galațiului care a demonstrat că are boașe în politica locală gălățeană. Dacă nu avea el tupeul, curajul, îndrăzneala să inițieze și să realizeze începerea demolării gunoaielor acelea de vizuini de șobolani pe care voi unii siniștri le numeați "garaje" deși nici măcar nu dețineați autoturism, dar vă țineați acolo toate rahaturile adunate de prin comunism și care nu mai erau deschise, utilizate de voi de zeci de ani, drept dovadă stând și imaginile postate în ziarul acesta, care afișau atunci când a început demolarea, la deschiderea garajelor, în interior numai gunoaie, mizerii, iar în pragul ușii numai pânze de paianjeni, semn că "vizuinile" voastre mizerabile de șobolani nu mai fuseseră deschise, frecventate, utilizate de voi siniștrilor demult. Suntem sau cel puțin am fost singurul oraș în care specia sinistră numită eronat om a divinizat niște construcții împuțite numite fals garaje.

  Ce a făcut omul ăsta pentru Galați? Hai să-ți mai dau un exemplu pentru orbul care te prefaci a fi... Și cu asta îți răspund la două nedumeriri, nemulțumiri ale tale... Omul ăsta a avut tupeul să zgândăre afacerile multor șmecheri din orașul acesta, de exemplu a eradicat căpușarea, mazilirea Transurbului de către șmecherii afaceriști evazioniști cu maxi-taxi care distruseseră transportul public local și care făceau profituri grase ei, dar de dat nici nu-ți dădeau bilet ci trebuia tocmai la destinație să te rogi, să te milogești de ei, de șoferi să-ți dea bilet. Ei declarau pierderi, la stat nu dădeau nimic sau cel puțin dădeau "firimituri", haos în trafic era de necrezut, îmbulzeală golănească totală... Pe unde a ajuns acest om a găsit interese meschine ale unora pe care i-a deranjat. Normal că ar fi fost un prost(ca oricine dealtfel dacă ar fi rămas în partidele respective ca să fie batjocura ălora). Decât să fii marioneta lui Dobre sau a lui Chebac, omul a ales să plece din partidele din care a văzut că nu se poate închega o echipă cu care să lucreze la realizarea proiectelor de modernizare pentru Galați.

  Mai vrei un argument? Dacă nu avea el ideea de a construi un sediu propriu pentru primăria, administrația Galați, cred că mai treceau câțiva zeci de ani în care se risipeau banii plătiți de noi pe chirii de 30.000 EUR despre care se vorbea că se plăteau pe fostul sediu.

  A avut până și curajul pentru a nu mai aștepta încă 30 de ani pentru mult promisul și mult visatul pod de către gălățeni și inițiase el cred că ceea ce ar fi putut să fie cel mai mare proiect de infrastructură pentru Galați: tunelul pe sub Dunăre. Însă gălățenii, tot acei gălățeni care se tot plâng că nu atragem investitori și care se plângeau că nu avem niciun proiect de infrastructură de modernizare a Galațiului au preferat să susțină proiectul podului de la Brăila care este încă o piatră de mormânt pusă Galațiului, orașul nostru odată cu construirea podului va fi ocolit, nu va mai fi tranzitat nici măcar de către cei ce tranzitau Dunărea cu bacul pe la Galaț până acum.

  Dar dacă gălățenii nu gândesc...Gălățenii s-au lăsat și încă se lasă manipulați foarte ușor și ei fără să știe renunță foarte ușor la proiecte mari de infrastructură care ar fi deschis Galațiul, care ar fi făcut din Galați o locație, un punct de tranzit pentru investitori, pentru cei ce ar fi tranzitat Dunărea pe la Galați. Brăilenii v-au prostit, brăilenii v-au băgat multe strâmbe și v-au făcut să nu vă susțineți propriul oraș și de aceea Galațiul nu a avut niciodată nimic bun realizat, nici tunel, nici aeroport, nici autostrăzi. Găląțenii s-au făcut singuri neinteresanți pentru restul țării, pentru restul lumii...de ce naiba să vină cineva în Galați în vizită măcar (ce să vadă aici?) dapoi să mai vină să mai și investească în Galați...

  Am votat mereu(cu oameni de toate culorile politice, cu toate partidele) cu cine am crezut că merită, cu cine am crezut că vrea să realizeze, să construiască ceva bun în acest oraș, dar din câte se pare problema orașului Galați nu e clasa politică ci problema este specia asta sinistră de gălățean (și implicit de român) căruia îi pute gândul de a avea ceva bun, ceva măreț construit, realizat în Galați.

  Din păcate nu se poate realiza nimic mare, nimic important în Galați atât timp cât nu încercăm să ne emancipăm, să ne schimbăm nivelul, condiția aceasta adoptată de gălățean cocălar, de gălățean manelist ce scuipă semințe și care face ce vrea crezând că i se cuvine totul el specia gălățeanului fandosit încadrându-se pe sine la categoria "buricul Pământului.

  M-aș bucura să se poată realiza pentru Galați toate proiectele de infrastructură promise pentru Galați, indiferent de culoarea politică a aleșilor locali și naționali.

  Raportează
 • postat de Patriot 100 Sâmbătă, 25 Iulie 2020 00:46 109.159.88.*** Link la comentariu
  3
  7

  Mai bine ai candida pentru un post in combinat ca necalificat?

  Raportează
 • postat de PC Vineri, 24 Iulie 2020 12:54 5.13.160.*** Link la comentariu
  4
  25

  Pentru banii cheltuiti ilegal pentru tunel/pod Dunare cind va raspunde??

  Raportează
 • postat de Simona Vineri, 24 Iulie 2020 12:23 81.12.149.*** Link la comentariu
  19
  23

  Păcat de el că s-a prostit în ultima vreme... şi că nu-şi regăseşte orientarea politică!
  Începuse nişte lucruri bune în Galaţi, pe care alţi primari nu le-a făcut. Probabil a fost cel mai bun primar post-decembrist..

  Raportează
 • postat de Galati Vineri, 24 Iulie 2020 09:04 84.117.41.*** Link la comentariu
  5
  35

  Pana nu spui adevarul ce s-a intamplat cu Otelul
  n-ai nicio sansa! Nu adevarul care-l vrei tu!

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 24 Iulie 2020 08:27 109.166.131.*** Link la comentariu
  35
  14

  Dar asta ce a facut, sa se uite in jurul lui sa vada cate s-au realizat in Galati dupa el, cat tupeu!

  Raportează
 • postat de Nedumiritu de Galați Vineri, 24 Iulie 2020 08:04 89.136.7.*** Link la comentariu
  10
  14

  Da' din ambele părți nu se poate? Să se înființeze și un partid de centru și să acapareze tot! Oricum, va avea succes din părți.

  Raportează
 • postat de Cetăţean Vineri, 24 Iulie 2020 06:42 5.13.210.*** Link la comentariu
  14
  18

  O să distrugă tot ce s-a făcut.... Oare nu are bunul simţ să stea ,,pe teren..".........................

  Raportează
 • postat de florin Vineri, 24 Iulie 2020 05:34 213.233.108.*** Link la comentariu
  11
  22

  De rîsul curcilor cum spunea bunica!Deci candidații primăriei Galati:Pucheanu,Stan,Rodeanu!Aceasta este oferta partidelor din Galati.Un primar actual slab,un fost primar si mai slab și un necunoscut care daca va fi ales va fi mîncat cu puf cu tot de dascălii de la PSD si PNL!Acum poate ALDE îl va propune pe Ciumancenco!!!

  Raportează
 • postat de un observator Vineri, 24 Iulie 2020 02:55 5.13.156.*** Link la comentariu
  2
  21

  La Galati intotdeauna este posibil orice pare imposibil

  Raportează
 • postat de IonV Joi, 23 Iulie 2020 23:41 5.13.155.*** Link la comentariu
  7
  59

  De toata jena!

  Raportează
 • postat de corado catani Joi, 23 Iulie 2020 23:00 89.136.186.*** Link la comentariu
  6
  71

  S-a sucit! Cand dreapta, cand stanga..in realitate nu conteaza pentru ei dreapta sau stanga ci banii , functiile, puterea, influenta. Toti au un singur scop: privilegiile!

  Raportează
 • postat de Radu Marin Joi, 23 Iulie 2020 20:20 139.28.218.*** Link la comentariu
  9
  61

  Inca un traseist...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.