Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Un gălăţean de 65 de ani a dat de bucluc după ce a scăpat maşina de sub control, în traficul de pe cea mai aglomerată arteră din oraş. Bărbatul se deplasa pe strada Brăilei şi, la un semafor, nu a fost atent la distanţa care îl despărţea de maşina din faţă şi nici la faptul că aceasta oprise la semafor. Cele două autoturisme s-au ciocnit suficient de tare cât să sufere avarii, ceea ce l-a determinat pe şoferul autoturismului lovit să apeleze la poliţie. Poliţiştii au constatat că şoferul care nu păstrase distanţa regulamentară avea o alcoolemie de 1,08 la mie în aerul expirat, ceea ce i-a adus acestuia probleme mai mari decât reparaţiile maşinii colegului din trafic. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi va rămâne, o bună bucată de timp, pieton.

Citit 1710 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 02:16

1 comentariu

 • postat de Pericol public! Luni, 03 August 2020 12:24 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  3

  Tot aseară, în jurul orei 22,30 în Ţiglina 1, la semaforul "de la Bârlădeanu" un cretin cu o maşină de culoare închisă, având stopuri cu led-uri, a trecut fulger pe roşu în urma unei alte maşini, fiind la câţiva centimetri de o tânără care se angajase în traversare.
  Poate se autosesizează Poliţia Rutieră şi depistează acest vitezoman şi mai reduce din numărul inconştienţilor de pe străzile Galaţiului!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.