Băut bine, a scăpat maşina la semafor

Băut bine, a scăpat maşina la semafor
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un gălăţean de 65 de ani a dat de bucluc după ce a scăpat maşina de sub control, în traficul de pe cea mai aglomerată arteră din oraş. Bărbatul se deplasa pe strada Brăilei şi, la un semafor, nu a fost atent la distanţa care îl despărţea de maşina din faţă şi nici la faptul că aceasta oprise la semafor. Cele două autoturisme s-au ciocnit suficient de tare cât să sufere avarii, ceea ce l-a determinat pe şoferul autoturismului lovit să apeleze la poliţie. Poliţiştii au constatat că şoferul care nu păstrase distanţa regulamentară avea o alcoolemie de 1,08 la mie în aerul expirat, ceea ce i-a adus acestuia probleme mai mari decât reparaţiile maşinii colegului din trafic. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi va rămâne, o bună bucată de timp, pieton.

Citit 1877 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 02:16

1 comentariu

 • postat de Pericol public!
  Luni, 03 August 2020 12:24
  81.12.149.***
  Tot aseară, în jurul orei 22,30 în Ţiglina 1, la semaforul "de la Bârlădeanu" un cretin cu o maşină de culoare închisă, având stopuri cu led-uri, a trecut fulger pe roşu în urma unei alte maşini, fiind la câţiva centimetri de o tânără care se angajase în traversare.
  Poate se autosesizează Poliţia Rutieră şi depistează acest vitezoman şi mai reduce din numărul inconştienţilor de pe străzile Galaţiului!
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.