Controale în piețe și în locurile aglomerate din Galați

Controale în piețe și în locurile aglomerate din Galați
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Polițiști în uniformă și în civil desfășoară, în acest weekend, o acțiune de control în zonele aglomerate din municipiul Galați. Vizate în mod special sunt centrele comerciale, mijloacele de transport în comun, piețele, târgurile și faleza Dunării. Raziile au ca scop verificarea modului în care gălățenii respectă regulile de prevenire și de limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.  

Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au mers, sâmbătă dimineață, în piața din Micro 19. Acțiunea lor a vizat atât informarea gălățenilor, cât și verificarea modului în care oamenii respectă regulile de protecție sanitară.

Cu toate că majoritatea comercianților și a cumpărătorilor aveau măști medicale, nu toți le și purtau corect. În schimb, în aglomerația din piața, respectarea regulilor de distanțare socială nu a fost posibilă.

”Reamintim tuturor că obiectivul nostru nu este acela de a da sancțiuni, ci de a veghea la respectarea legii, însă abaterile de la prevederile legale în vigoare nu vor fi tolerate. Facem apel către toate persoanele să respecte măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum purtarea măștii de protecție, dar și păstrarea distanțării sociale, pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru protecția celor din jur”, a declarat agentul șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

Raziile vor continua și pe parcursul zilei de duminică.

Citit 3769 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 21:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.