Din Folteşti, cu nemulţumire şi spânzurătoare

Din Folteşti, cu nemulţumire şi spânzurătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Îl cheamă Mircea Gheorghiţă, are 53 de ani, este din Folteşti, şi spune că a vrut să se spânzure după ce a fost bătut măr de poliţiştii din comună. De fapt, adăugă omul, asta a fost picătura care a umplut paharul.

De 2 ani de zile este şomer, soţia i-a plecat la muncă în Italia, şi, după ce băiatul lor a devenit major, a băgat divorţ de el. Acum câteva zile, vecinii supăraţi pe el din cauza muzicii pe care o asculta la volum maxim l-au reclamat la poliţie.

Poveste din Folteşti

„Joi dimineaţă m-au chemat la Postul de Poliţie, că m-au reclamat vecinii. Erau trei poliţişti, dar numai doi m-au bătut, unul gras şi unul slab. M-au bătut că am refuzat să semnez procesul verbal, le-am spus că o să fac contestaţie. M-au lovit cu pumnii, cu picioarele, apoi cu pumnii şi cu palmele. Mi-au dat drumul după ce am semnat procesul verbal”.

„Am plecat acasă, unde am băut o cafea, apoi o vişinată. Am luat apoi un cablu ca să mă spânzur. Din ce am înţeles, au sărit oamenii, au tăiat cablul şi m-au dat jos”.

„Eu sunt sudor autogen, iar acum doi ani am rămas şomer. Soţia e plecată în Italia din 2006, iar când fiul nostru a făcut majoratul, ea a băgat divorţ”, a declarat Mircea Gheorghiţă.

E muzica prea tare?

Omul este decis, după cum afirmă, să le facă reclamaţie poliţiştilor care l-au bătut.

„Un incident balcanic şi foarte românesc s-a petrecut în comuna Folteşti. Un domn, de 53 de ani, chemat la Poliţie pentru că a dat muzica prea tare, ar fi fost bătut. Supărat, vezi Doamne, supărat, a băut o vişinată, apoi a băut o cafea şi a încercat să se spânzure”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, doctorul Nicolae Balcabaşa.

„În acest moment, Poliţia desfăşoară cercetări în acest caz”, susţine şi Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi. Deocamdată, la  Folteşti nimeni nu se mai plânge de muzică – nici că e tare, nici că e încet. Oare se mai aude ceva?

Citit 1432 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.