Cu albina în gât şi moartea în mână

Cu albina în gât şi moartea în mână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie din Braniştea a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce joi noapte a vrut să bea suc dintr-o cană şi s-a trezit că odată cu licoarea a înghiţit şi o albină. Când a simţit că se sufocă, din cauză că i se umflase gâtul şi limba, după înţepătura micii vietăţii, Alexandrina Vlad, în vârstă de 72 de ani, a apelat la soţul ei, care a sunat la salvare.

Vineri, femeia se afla internată în Spitalul de Urgenţă, dar într-o stare mult mai bună.

„Pe la 10 noaptea mi s-a făcut sete şi am băut din cana cu suc. Am simţit că m-a înţepat în limbă, după care nu mai puteam să respir. Soţul meu a chemat salvarea”, a povestit femeia îngrozită de ceea ce i s-a întâmplat.

„La Spitalul Clinic de Urgenţă s-a internat o doamnă de 72 de ani, victimă a unui accident potenţial mortal. Noaptea, a băut o cană cu suc, cu albina, care era şi ea la suc. S-au întâlnit ambele doamne la suc”.

„Albina s-a speriat şi a muşcat-o. Din asta uneori  se moare. Atenţie pe cine băgaţi în suflet şi ce băgaţi în gură. Trebuie să fim extrem de atenţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, doctorul Nicolae Balcabaşa.

Citit 1192 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.