Cum se va circula pe Siderurgiștilor

Cum se va circula pe Siderurgiștilor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că, în perioada următoare, autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t pot circula pe bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Brăilei și Piața Energiei, cu următoarele precizări:

- pe segmentul cuprins între strada Brăilei și strada Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în ambele direcții de mers ale bulevardului Siderurgiștilor, direcțiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului;

- pe segmentul cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei circulația se va desfășura doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele direcții.
Primăria avertizează că
Reprezentanții Poliției Locale Galați vor desfășura acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile privind oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de stradă redat circulației, cu predilecție în zona intersecțiilor și pe tronsonul cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei.

Municipalitatea precizează că mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe traseele deviate.

"Totodată, atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită", subliniază Primăria.

Municipalitatea a transmis și două scheme privind reglementarea traficului pe tronsonul cuprins între Inelul de rocadă și strada Gheorghe Doja, precum și pentru segmentul cuprins între strada Saligny și zona General.

Citit 3107 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Decembrie 2020 12:15

1 comentariu

 • postat de capitalist
  Miercuri, 30 Decembrie 2020 19:50
  89.137.230.***
  Dupa ce va termina strada primaria o sa constate ca au mai plecat in alte orase sau in strainatate 5% dintre galateni. cu strazile asfaltate dar saracie lucie si cu buzunarele goale este galateanul. Noi va luam banii la impozit, voi galatenii deveniti saraci si primaria prospera si au si salarii mari si contracte si beneficii si functii si trai pe ei nu gluma.
  Am plecat in America..acolo daca muncesti ai! Banii raman la tine si nu sunt furati sau luati de altii care nu produc.
  6
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.