Două inimi, două bătăi, un singur motiv - gelozia

Două inimi, două bătăi, un singur motiv - gelozia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Altoiţi din preaplin sentimental. Un el şi o ea au ajuns fiecare pe câte un pat de spital din cauza problemelor amoroase. Fiecare cu motivele sale.

„Mama a depus plângere”

Fiecare în altă localitate, fiecare cu un alt agresor, dar suferinţa le-a fost provocată din acelaşi motiv – iubirea. În Frumuşiţa, Florentina N. în vârstă de 16 ani, s-a trezit în mijlocul unui scandal, pe care, susţine ea, nu şi l-a dorit.

Duminică seara, sora mai mică a victimei, care are doar nouă ani, a fost oprită în drum de o altă fată, de aceeaşi vârstă cu Florentina. Agresivă, tânăra i-a reproşat celei mici faptul că sora ei încearcă să-i fure iubitul.

„A început să înjure şi a sărit la bătaie. Am sărit şi eu. A dat ea, am dat şi eu. După aia a venit iubitul ei, care a început să mă lovească şi cu picioarele, şi cu pumnii. Ea m-a muşcat de gât, iar el mă lovea. Spunea că încerc să-i fur prietenul, adică pe cel care m-a bătut, dar eu nu am avut nicio tangenţă cu el. Apoi a venit mama, iar el a lovit-o. Din ce ştiu eu, mama a depus deja plângere penală la Poliţie”, a spus Florentina.

Ar fi fugit, dar îi era de maşină!

La două saloane depărtare, un tânăr din Lieşti se plânge cam din acelaşi motiv. A mers cu maşina lui să-şi ducă un prieten la o întâlnire, acolo îi aşteptau însă două fete... şi nu singure. Cătălin Tăbăcaru, în vârstă de 23 de ani, a ţinut să precizeze că n-a păţit aşa ceva în viaţa lui.

„Când am coborât din maşină, am apucat să văd doi tineri care se îndreptau spre noi. Ne-au întrebat ce căutăm acolo şi au început să ne lovească. Prietenul meu a luat un pumn în cap, dar a reuşit să fugă. Eu, din cauză că aveam maşina acolo, nu puteam să fug. M-au pus la pământ şi au început să mă lovească. Totul s-a petrecut foarte repede. Din ce am putut să văd, fetele îi cunoşteau pe agresori, şi eu îi ştiu, cred că sunt din Cudalbi. Vă spun însă, n-am mai păţit aşa ceva niciodată”, a încheiat tânărul bătut.

Bătuţii contribuie la funcţionarea Neurochirurgiei

Cele două cazuri au fost confirmate şi de purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă, medicul Nicolae Balcabaşa. Primul a fost prezentat drept o situaţie „care contribuie la indicele de funcţionare a Neurochirurgiei (acolo unde cei doi se aflau ieri internaţi, n.a.)”.

Despre cel de-al doilea, doctorul a conchis că „simţul proprietăţii dăunează grav sănătăţii”. „Domnul şi-a neglijat corpul şi capul şi a ajuns la Neurochirugie”, a spus Bacalbaşa.

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.