Elev infectat cu COVID-19

Elev infectat cu COVID-19

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un copil din ciclul primar de învățământ, elev la Școala Profesională Specială "Emil Gârleanu" din Galați, a fost diagnosticat cu COVID-19. Copilul este din mediul rural și pe perioada școlii este cazat în căminul de la Școala de Arte și Meserii "P. P. Neveanu" din Galați.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați, la solicitarea Școlii "Emil Gârleanu", au fost suspendate cursurile în clasa în care învață elevul.

În ceea ce privește Școala "P. P. Neveanu", o eventuală decizie de suspendare a cursurilor școlare, în situația în care vor fi diagnosticați elevi cu virusul SARS-CoV-2, poate fi luată doar de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Citit 1315 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 00:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro