Sâmbătă, puteți merge să donați sânge

Sâmbătă, puteți merge să donați sânge
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În cazul în care doriți să donați sânge, dar programul de lucru din timpul săptămânii nu vă permite, o puteți face sâmbăta aceasta, 27 februarie, la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Galați. La fel ca în lunile precedente, Centrul situat pe strada Regiment 11 Siret nr. 48A este deschis și în ultima sâmbătă din februarie, între orele 7,00 și 13,00.

Donarea de sânge nu este dureroasă și are chiar beneficii pentru organismul donatorului, iar din sângele obținut de la o singură persoană pot fi salvate trei vieți. "Îi îndemnăm pe cât mai mulți gălățeni să vină și să doneze, deoarece nevoia de sânge și de preparate pe bază de sânge din spitale este foarte mare. Din păcate, destul de multe persoane care vin la Centru și vor să doneze nu o pot face, deoarece rezultatele analizelor de sânge nu le permit acest lucru", a precizat Camelia Stoichicescu, directoarea CRTS Galați.

După ce aţi donat, veţi obţine o adeverinţă pentru o reducere de 50 la sută la transportul în comun, valabilă pentru 30 de zile. Angajaţii care donează beneficiază şi de o zi liberă, la cerere. De asemenea, donatorii primesc şi şapte bonuri de masă.

Citit 2087 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.