Şef nou la Poliţia Bereşti

Şef nou la Poliţia Bereşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Cât mai mult, în stradă!” *

Participând, săptămâna trecută, la concursul organizat de Inspectoratul de  Poliţie al Judeţului Galaţi pentru ocuparea funcţiei de comandant al Poliţiei Bereşti, subinspectorul Viorel Marcu s-a impus, ieşind pe primul loc.

Buzoian. A împlinit 35 de ani în urmă cu câteva zile. Provine, profesional, din Jandarmeria Română.

A urmat, doi ani, cursurile şcolii de subofiţeri de jandarmi, de la Bumbeşti-Jiu, rămânând de acolo, între altele, şi cu „amintiri” pentru o viaţă, de la luptele de la Costeşti, fiindcă a fost prezent în miezul lor, în forţele de ordine deci, în confruntarea dinte acestea şi minerii lui Miron Cozma.

După absolvire, repartizat la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Galaţi. În 2005, sigur pe sine, păşeşte în Poliţie. Din 2006, licenţiat al Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”.

Pregătit bine, se înscrie la concursul pentru ocuparea unui loc de ofiţer în judeţul Galaţi (Lieşti, Tg. Bujor, Bereşti). Declarat admis, alege oraşul Bereşti, remarcându-se, de-a lungul a câţiva ani, ca ofiţer destoinic.

Nu-l are nimeni la mână, nu-l interesează alcoolul, evită persoanele dubioase. Căsătorit. Când se află acasă, se distinge la bucătărie, unde experimentează continuu: atras de noutăţi, prepară inclusiv mâncăruri indiene ori cu specific mexican.

Profesional, îl interesează siguranţa cetăţeanului („Cât mai mult, în stradă!”), amplificarea muncii de prevenire, colaborarea, în interesul comunităţii, cu tot ce înseamnă autoritate publică locală la nivel de Bereşti.

Speră ca I.P.J. Galaţi să aibă în vedere, pentru a le completa, locurile goale din organigrama instituţiei.

Citit 1666 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.