52 de noi locuri de joacă

52 de noi locuri de joacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spre bucuria părinţilor şi mai ales a copiilor, Galaţiul se va îmbogăţi cu 52 de noi locuri de joacă noi. Din păcate, nu vă putem spune şi unde vor fi amplasate acestea.

Aleşii locali au votat la ultima şedinţă indicatorii  tehnico-economici pentru obiectivul nou de investiţii  “Amenajare locuri de joacă pentru copii în municipiul Galaţi”.

Spaţiile de joacă pentru copii vor fi dotate cu leagăne, platforme cu tobogane, balansoare, câte un carusel, gropi cu nisip sau chiar echipamente pentru sport şi fitness, dar şi bănci pentru odihnă şi coşuri de gunoi tip stradal.

Materialele din care vor fi confecţionate ansamblurile de joacă sunt lemn uscat şi fasonat, protejat împotriva intemperiilor şi dăunătorilor, profile metalice protejate împotriva degradării prin zincare şi vopsire sau elemente de plastic fără componente toxice, iar fundaţiile vor fi din beton armat dimensionat să asigure stabilitatea echipamentelor la utilizare. Locurile de joacă vor fi împrejmuite cu gard. 

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 13.342,93 de lei, finanţare de la bugetul local, iar durata de realizare e de 6 luni.

Citit 1093 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.