Bătaie cu bâtele pe un loc de parcare

Bătaie cu bâtele pe un loc de parcare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Lipsa locurilor de parcare din cartierele gălățene duce la situații incredibile. Doi șoferi s-au luat la bătaie rănindu-se grav, din cauză că nu s-au înțeles care dintre ei să parcheze pe un loc din Micro 19.

Conflictul a fost tranșat de jandarmi, care, mai întâi, i-au escortat la spital pe beligeranți, după ce au fost sesizați prin 112. Cele două persoane implicate, un tânăr de 31 de ani și un alt bărbat, de 54 de ani, au fost găsiți în parcare, iar în mașini, armele folosite în tranșarea conflictului.

"La fața locului, jandarmii au observat un bărbat care prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea bărbat prezenta urme de lovituri la nivelul corpului. Oamenii legii au solicitat un echipaj medical de urgență, iar ambele persoane au fost transportate, sub paza jandarmilor, la Spitalul Județean de Urgență, pentru investigații medicale. În urma verificărilor ulterioare, jandarmii au stabilit că cei doi s-au certat pe fondul ocupării unui loc de parcare, lovindu-se mai apoi cu bâtele de baseball. Mai mult, în conflict s-ar fi implicat și tatăl celui care ar fi provocat scandalul. Ambii bărbați sunt acum cercetați penal pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ancheta fiind în desfășurare la nivelul Secției 3 Poliție.

CITEȘTE ȘI: S-au certat pentru locul de parcare

Sursa foto, IJJ Galați

Citit 3387 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.