Maşini venite din străinătate, controlate (VIDEO)

Maşini venite din străinătate, controlate (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Mai multe maşini înmatriculate în alte state au fost controlate, vineri, 30 iulie 2021, în timpul unei acţiuni pe raza Galaţi-Brăila.

Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au participat la o acțiune comună pe raza ambelor județe pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către conducătorii autoturismelor înmatriculate în alte state. Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 31.855 lei, iar ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 4 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat și o infracțiune la regimul circulației rutiere, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citit 5555 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 22:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.