Tren Galați - București, blocat în câmp

Tren Galați - București, blocat în câmp
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Trenul IR12574, care circulă pe ruta Galați - Buzău - București Nord, a ajuns la destinație cu mai mult de o oră întârziere, joi seară, după ce locomotiva s-a defectat în plin câmp, în apropierea orașului Buzău. 70 de minute au avut de așteptat călătorii până când locomotiva a fost înlocuită.

"Cam cu 15 km înainte de a ajunge în Buzău, s-a oprit trenul în mijlocul câmpului și am fost anunțați că s-a defectat locomotiva și nu se știe cât o să așteptăm, perioadă în care nimeni nu ne-a oferit alte informații. Oamenii au intrat în criză de timp, dat fiind faptul că aveau legături pentru alte localităţi. Conductorul a spus că s-a defectat locomotiva și așteptăm altă locomotivă de la Buzău, neputând să estimeze un timp. Am primit recomandarea să nu coborâm din tren, dat fiind faptul că locomotiva e stricată, pierde aer și compresorul nu poate să mai susțină închiderea și deschiderea ușilor", a declarat unul dintre călători pentru Digi 24.

Reprezentanții CFR Călători Galați ne-au confirmat incidentul de joi seară. Întrebați dacă au mai fost incidente similare în ultimele zile, aceștia ne-au spus că, cel puțin în ultimele două săptămâni, niciun alt tren spre București nu a mai avut o astfel de defecțiune.

Citit 10833 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.