Tren Galați - București, blocat în câmp

Tren Galați - București, blocat în câmp
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Trenul IR12574, care circulă pe ruta Galați - Buzău - București Nord, a ajuns la destinație cu mai mult de o oră întârziere, joi seară, după ce locomotiva s-a defectat în plin câmp, în apropierea orașului Buzău. 70 de minute au avut de așteptat călătorii până când locomotiva a fost înlocuită.

"Cam cu 15 km înainte de a ajunge în Buzău, s-a oprit trenul în mijlocul câmpului și am fost anunțați că s-a defectat locomotiva și nu se știe cât o să așteptăm, perioadă în care nimeni nu ne-a oferit alte informații. Oamenii au intrat în criză de timp, dat fiind faptul că aveau legături pentru alte localităţi. Conductorul a spus că s-a defectat locomotiva și așteptăm altă locomotivă de la Buzău, neputând să estimeze un timp. Am primit recomandarea să nu coborâm din tren, dat fiind faptul că locomotiva e stricată, pierde aer și compresorul nu poate să mai susțină închiderea și deschiderea ușilor", a declarat unul dintre călători pentru Digi 24.

Reprezentanții CFR Călători Galați ne-au confirmat incidentul de joi seară. Întrebați dacă au mai fost incidente similare în ultimele zile, aceștia ne-au spus că, cel puțin în ultimele două săptămâni, niciun alt tren spre București nu a mai avut o astfel de defecțiune.

Citit 9737 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 20:07

1 comentariu

 • postat de Nea Luce
  Vineri, 03 Septembrie 2021 20:13
  86.124.204.***
  ...Romania lucrului bine facut !!! Tranti-mi-as paltonul...70 de minute dureaza sa vina o locomotiva din depoul Buzau in linie curenta cale de 15 km ca sa (macar) remorcheze un tren pana in cea mai apropiata gara...Ce stat " bine educat" mai este si asta ?
  0
  8
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro