Bani europeni pentru Grădinița "Motanul Încălțat"

Bani europeni pentru Grădinița "Motanul Încălțat"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit "Motanul Încălțat", Primăria municipiului Galați a semnat contractul de finanțare europeană în cadrul POR 2014-2020. Grădinița este situată în cartierul Micro 19, pe strada Costache Conachi nr. 2C, și are un singur corp de clădire, construit în anul 1972, beneficiarii investiţiei fiind cei 213 copii înscriși în învățământul preșcolar.

Potrivit unui comunicat de presă, valoarea proiectului este de 1.081.933 de lei cu TVA, din care contribuția proprie este de 21.638 de lei cu TVA. Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni de la semnarea contractului de finanțare.

"Prin proiect se urmărește creșterea eficienței energetice a clădirii, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și scăderea costurilor cu energia termică. Principalele categorii de lucrări vizează: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu (panouri fotovoltaice și panouri solare), modernizarea instalației de iluminat, managementul energetic pentru clădiri", precizează administraţia locală.

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.