Acțiuni pentru prevenirea răspândirii pandemiei

Acțiuni pentru prevenirea răspândirii pandemiei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Polițiștii gălățeni şi-au continuat acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19 și au organizat acțiuni în teren, în special în locuri aglomerate, la agenți economici și în mijloace de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate în ultima parte a lunii noiembrie, polițiștii au controlat peste 1.720 de restaurante, terase şi cluburi, dar și 430 de mijloace de transport în comun. În urma acțiunilor, au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare, în vederea limitării efectelor pandemiei.

Citit 1081 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Decembrie 2021 04:37

1 comentariu

 • postat de Gheorghe
  Miercuri, 01 Decembrie 2021 15:52
  185.130.44.***
  Cel mai puternic vector de transmitere a bolii COVID sunt vaccinații, pentru că aceștia NU RESPECTĂ absolut nicio prevedere legală referitoare la transmiterea bolilor înalt contagioase și nicio măsură de siguranță cum ar fi distanțarea, masca etc.

  Tot vaccinații sunt responsabili pentru mutațiile apărute la virusul inițial Sars-COV-2 pentru că virusul, la fel ca oricare ORGANISM VIU, caută să se adapteze la noile condiții de viață atunci când întâlnește condiții neprielnice, respectiv substanțele dăunătoare pentru el, întâlnite în organismul vaccinaților, în urma injectării acestora cu substanțele conținute în setul anti COVID. Drept urmare a injectărilor repetate cu aceste seturi pe bază de ARN modificat genetic, sistemul imunitar al vaccinaților își pierde din ce în ce mai mult capacitatea de reacție în fața infecțiilor cu noile variante de viruși mutați și va avea nevoie de și mai multe injectări care vor avea drept consecință apariția mereu mai multor mutații în structura virusului.
  6
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.