Astăzi, Marşul Genocidului

Astăzi, Marşul Genocidului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pensionarii vor mărşălui din nou pe străzi în speranţa că guvernanţii le vor înţelege disperarea *

Asociaţia Pensionarilor din România – 2007 organizează astăzi, 10 iunie, între orele 9-13, Marşul Genocidului pentru a determina preşedinţia şi Guvernul să nu reducă pensiile şi salariile bugetarilor.

Pensionarii vor porni de la Parcul Şahiştilor din Ţiglina I – strada Saturn, pe jos pe Brăilei şi Domnească, până la Prefectură, instituţie pe care o vor picheta.

Delegaţii ale protestatarilor vor merge apoi la sediile tuturor partidelor parlamentare şi la cabinetele demnitarilor pentru a-i determina să susţină moţiunea de cenzură.

Preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din România 2007, Constantin Ciucă, face apel către toţi pensionarii şi salariaţii să participe la marş pentru a-şi susţine drepturile legitime.

Mai mult, Ciucă ameninţă cu greva foamei, atât în ţară, cât şi la Parlamentul Europei în cazul în care pensiile vor fi reduse cu 15 la sută.

„Ne-am săturat de toate – 1907 se întoarce şi va fi o adevărată revoltă!”, declară într-un comunicat de presă preşedintele asociaţiei, Constantin Ciucă.

Citit 774 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.