Bătăuși în serie, lăsați liberi de victimele miloase

Bătăuși în serie, lăsați liberi de victimele miloase
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi indivizi din Galați, cu multiple probleme cu legea și acuzați de numeroase acte de violență comise împotriva mai multor persoane, au ajuns, în ceasul al 13-lea, în arest, după ce au snopit în bătaie un tânăr, în primele zile ale acestui an. Conflictul între victima care are 22 de ani și cei doi agresori, unul de 19 ani și unul de 33 de ani, ar fi avut loc în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, la capătul unui schimb de replici. Victima a fost lovită de cei doi cu pumnii în cap și în față, suferind leziuni care, potrivit medicilor legiști, ar necesita 15-20 de zile de îngrijiri medicale.

La trei săptămâni de la incident, suspecții, reclamați la poliție de cel agresat, au fost reținuți, pe raza Secției 4. Aceştia nu sunt la prima întâlnire cu oamenii legii, în trecut fiind protagoniști a numeroase plângeri de agresiune, pe care le-au "rezolvat" după ce au reușit să convingă victimele să își retragă plângerile. Chiar și așa, alte fărădelegi din trecut îi "recomandă" pentru a fi închiși.

"Cei doi agresori au fost cercetați, în ultimii doi ani, în mai multe dosare penale, pentru fapte de lovire sau alte violențe, în cele din urmă împăcându-se cu victimele. Mai mult, bărbatul de 33 de ani este recidivist, fiind condamnat pentru o faptă de tâlhărie, iar cel de 19 ani este trimis în judecată, în prezent, tot pentru că ar fi comis o tâlhărie", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Citit 1889 ori Ultima modificare Vineri, 28 Ianuarie 2022 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.