Un șofer a pierdut o tonă de motorină pe când ieșea din peco

Un șofer a pierdut o tonă de motorină pe când ieșea din peco
Foto: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

UPDATE: Stația peco a fost amendată cu 10.000 de lei pentru ca a permis alimentarea în recipiente neconforme, ne-au informat, în urmă cu scurt timp, reprezentanții ISU Galați.


Goana după combustibil ieftin naște situații hilare. Șoferii speriați de creșterea prețului la carburanți nu mai țin cont de nimic și, pe lângă faptul că stau ore în șir la cozi interminabile, improvizează și soluții periculoase pentru a cumpăra cât mai mult.

Un tecucean care s-a aprovizionat joi, 10 martie, la o stație de pe raza municipiului, a suferit o pagubă uriașă. Omul s-a dus la o benzinărie de pe str. 1 Decembrie 1918 cu un papuc în care avea un rezervor de o mie de litri, pe care l-a umplut cu motorină. Aprovizionarea nu avea însă să îl scutească de cheltuieli în viitor, pentru că imediat după ce a achitat ”plinul” uriaș a plecat în trombă din stația peco. Rezervorul nu ar fi fost, se pare, bine fixat în cabina mașinii și s-a răsturnat pe carosabil, în momentul în care șoferul a luat curba. O mie de litri de motorină s-au scurs pe șosea, la fața locului fiind chemați pompierii care să prevină izbucnirea unui incendiu sau a altui incident. Șoferul ghinionist este acum căutat de pompieri, care îl vor amenda și pe el, dar și benzinăria.

"Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați va face verificări și va aplica sancțiuni", a precizat col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

(FOTO) Cozi imense la benzinăriile din Galați. Ministrul Energiei anunță controale în toată țara, la cei care au majorat nejustificat prețul. Detalii

Citit 13575 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Martie 2022 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.