Cinci geamuri vandalizate la Pasajul „Dunărea”
Foto: Anca Melinte

Cinci geamuri vandalizate la Pasajul „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Cele două OZN-uri care servesc drept copertine la Pasajul ”Dunărea” aniversează doar doi ani de când au „aterizat” în Centrul orașului. Că sticla care îmbracă structurile metalice ar avea mare nevoie să fie spălată gospodărește e o realitate incontestabilă. Dar și un avantaj: stratul gros de murdărie face mai puțin vizibil faptul că mai multe geamuri sunt fisurate sau sparte.

Unul dintre geamurile situate chiar la intrarea în pasaj dinspre fostul Hotel „Dunărea” face notă discordantă cu celelalte, așa cum se poate vedea și în imagine. Nu e un alt model de geam, este, pur și simplu, spart. Și nu e singurul, după cum am aflat de la reprezentanții administrației locale, cărora le-am solicitat informații privind situația copertinelor pasajului. Totodată am fost curioși să aflăm cum s-a petrecut așa ceva în centrul orașului și ce măsuri vor fi dispuse.

Potrivit informațiilor oficiale sunt cinci geamuri avariate, dintre care patru la copertina din zona Romarta. Cel mai probabil au fost vandalizate, motiv pentru care situația a fost adusă în atenția Poliției pentru a face verificări cu privire la cele întâmplate. În același timp, s-a dat comandă către SC Gospodărire Urbană pentru înlocuirea lor.

Reamintim că prețul cu TVA pentru cele două copertine de la Pasajul „Dunărea” a fost de 814.340,16 lei, cuprins în contractul de 2.286.161,64 de lei cu TVA pentru modernizarea acestui obiectiv, inaugurat în septembrie 2020.

Citit 4137 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2022 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.