Incendiu într-un bar din cartierul Micro 19

Incendiu într-un bar din cartierul Micro 19
Foto: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un incendiu a produs panică în cartierul Micro 19, pe strada Zidarilor, încă de la primele ore ale dimineții, când un bar a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 11 subofițeri cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj al Secției 3 Poliție Galați.

Incendiul a fost lichidat într-o oră și jumătate și din fericire nu s-a extins, însă au ars piese de mobilier din bar, lambriuri PVC pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, s-au degradat pereții, două uși, o parte din mobilier și ferestrele. Sursa probabilă a incendiului ar fi fost efectul termic provenit de la o țigară scăpată într-un mediu cu produse inflamabile.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se afla în interiorul barului şi consuma băuturi alcoolice, un bărbat ar fi răsturnat, din neatenție, un recipient în care avea benzină, pe care intenționa să o folosească pentru alimentarea unei bărci.

“Având în gură țigara aprinsă, acesta s-ar fi aplecat să ridice recipientul, provocând aprinderea substanței inflamabile. Persoana în cauză a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare, fiind transportată la spital. Incendiul nu s-a propagat la alte imobile. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă”, a transmis IPJ Galați.

Citit 5034 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2022 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.