Granit „în valuri” lângă „Fata pe valuri”
Foto: Anca Melinte

Granit „în valuri” lângă „Fata pe valuri”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dacă tot avem o fântână "Fata pe valuri", ne trebuie măcar un pavaj în valuri la Romarta, din moment ce, la Pasajul "Dunărea", copertinele în formă de scoică şi val ne-au ieşit mai degrabă betoniere sau OZN-uri. Lăsând glumele la o parte, dalele de granit din imediata vecinătate a celebrei fântâni „Fata pe valuri” sunt dislocate, iar pavajul este denivelat serios. Imaginile au apărut, pe 19 mai 2022, şi pe unul dintre cele mai active grupuri de pe Facebook – „Galaţi: Sesizările cetăţenilor!”.

Vineri, 20 mai 2022, am putut vedea şi reacţia autorităţilor. Zona de pavaj a fost delimitată cu benzi de protecţie şi garduri pentru ca să nu mai calce nimeni pe acolo. Cel mai probabil, se investighează cauzele accidentului de teren.

Trebuie reamintit că proiectul de modernizare a zonei centrale a oraşului s-a încheiat în 2020, iar lucrările, executate de Tancrad şi Lemacons, au costat peste 11,03 milioane de lei fără TVA.

Mai mult, şi pentru acest proiect municipalitatea a primit, în decembrie 2019, premiul de ”Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice” în cadrul ”Galei AMR”, eveniment organizat de Asociația Municipiilor din România, sub ”Înaltul Patronaj al Președintelui României”.

Citit 3422 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Mai 2022 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.