Devieri de trafic rutier pentru lucrări de asfaltare (HARTA)

Devieri de trafic rutier pentru lucrări de asfaltare (HARTA)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, în intervalul 25 mai 2022, ora 7,30 – 27 mai 2022, ora 17,00, se vor derula lucrări de asfaltare - strat de uzură (final) - pe străzile Traian Vuia și Henri Coandă, pe firul stâng de deplasare spre Drumul de Centură, respectiv, bulevardul George Coșbuc.

„Pentru desfășurarea lucrării de asfaltare, traficul rutier va fi deviat pe sensul opus, începând din intersecția străzii Traian Vuia cu strada Milcov. Pentru asigurarea unui flux continuu către Drumul de Centură, lucrările de asfaltare se vor executa în două etape.

Lucrări de asfaltare se vor executa și pe strada Milcov, în zona Colegiului tehnic energetic «Paul Dimo», cu devierea traficului rutier pe sens opus, pe partea dreaptă de deplasare dinspre Drumul de Centură”, transmite Primăria.

Transportul public nu va fi afectat, ne asigură municipalitatea.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, avertizează administrația locală.

Citit 3202 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2022 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.