Voluntariat şi dăruire la Crucea Roşie Română

Voluntariat şi dăruire la Crucea Roşie Română
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când dai, pentru tine dai... * Punctul de colectare din faţa Complexului „Potcoava de aur” va funcţiona şi sâmbătă până la ora 13 *

Vineri, pe platoul din faţa complexului „Potcoava de Aur”, voluntari ai Societăţii „Crucea Roşie Română”, Filiala Galaţi, şi ai Asociaţiei „Respect” adunau pachete mai mici sau mai mari de la gălăţeni.

17 tinere şi tineri împărţeau, la preţul de 1 leu, calendarul emis de CRR, calendar ce are drept scop de a mări fondul... solidarităţii românilor pentru vremuri de nevoi.

Misiunea de solidaritate a crucii Roşii şi a Asociaţiei „Respect” va continua şi astăzi până la ora 13, urmând ca după trierea materialelor şi igienizarea obiectelor de îmbrăcăminte, misiunea de caritate să ia drumul înspre aşezările afectate de inundaţii din nordul Moldovei.

La o evaluare sumară, s-au colectat câteva tone de îmbrăcăminte şi peste 6 tone de alimente, inclusiv de la cele două „Bănci de alimente” care fiinţează şi cu caracter permanent în super marketurile „Real” şi „Metro”, idee materializată la propunerea arhicunoscutei şi îndrăgitei interprete de muzică uşoară Margareta Pâslaru.  

La Crucea Roşie Română - Filiala Galaţi, voluntariatul şi dăruirea sunt imperative majore, nu de ieri, de azi, ci dintotdeauna.

Citit 1139 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.