Un abonament rătăcit de un poștaș înlocuitor a ajuns la destinație

Un abonament rătăcit de un poștaș înlocuitor a ajuns la destinație
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În cursul dimineții de marți, 31 mai 2022, un abonat al "Vieții libere" care locuieşte pe strada Anghel Saligny ne-a semnalat că nu a primit de câteva zile ziarul prin poştă, cerându-ne lămuriri. La rândul nostru, ne-am adresat oficial conducerii Oficiului Judeţean de Poştă Galaţi, pentru a afla ce s-a întâmplat. Personalul de la poştă a făcut cercetări şi a descoperit problema, remediind-o, în cursul aceleiaşi zile.

Potrivit răspunsului primit, în urma verificărilor efectuate s-a constatat "distribuirea eronată a unui abonament", situaţia fiind remediată prompt. Abonamentul fusese dus greşit de către un factor poştal înlocuitor, care îi ţine locul altcuiva, aflat în concediu de odihnă. Poştaşul nou a citit greşit adresa, ducând ziarul la blocul 1D, în loc de 1E. Factorul poştal a recuperat toate publicaţiile şi le-a predat la domiciliul destinatarului real, prezentându-şi scuzele de rigoare, potrivit răspunsului primit de la Poştă.

La rândul nostru, îi mulţumim abonatului nostru pentru că ne-a sesizat situaţia şi îi asigurăm pe toţi cititorii noştri, fie ei abonaţi prin poştă sau la chioşcurile VL, că facem tot ce ne stă în puţinţă ca "Viaţa liberă" să le fie mereu aproape şi să ajungă la timp. Le mulţumim şi partenerilor noştri de la Poşta Română pentru operativitatea cu care au soluţionat cererea noastră.

Întâmplarea de faţă, o greşeală din fericire remediată şi care sperăm să nu se mai producă, demonstrează clar cât de mult contează ca omul să îşi cunoască meseria, să o facă bine şi cu drag, iar, din păcate, oameni dedicaţi şi bine pregătiţi sunt din ce în ce mai greu de găsit la Galaţi, indiferent de domeniu.

Citit 2394 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2022 07:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.