Drumul spre Plaja „Dunărea”, inundat

Drumul spre Plaja „Dunărea”, inundat
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Dacă tot merg la Plaja „Dunărea” pe cod galben de caniculă, şi autoturismele merită să se bucure de o baie sau de puţină răcoare. Cum? Rulând pe carosabilul acoperit cu apă. Nu e o glumă, ci o realitate. Strada care duce spre Plaja „Dunărea” este inundată pe câteva porţiuni destul de mari, după cum o dovedesc imaginile care ne-au parvenit la redacţie.

„Nu ne mai trebuie apă în bazin, că avem destulă!”, comentează ironic şoferii încercând să facă mai puţine „valuri” pe stradă.

La solicitarea noastră, Biroul de presă al administraţiei locale ne-a comunicat că este o avarie la reţeaua de apă, în zona Ivas şi că se intervine încă de dimineaţă, pentru remedierea în cel mai scurt timp a situaţiei.

N-ar fi rău să se intervină şi pentru eliberarea primei benzi de sens spre Plajă, care este ocupată de autoturismele parcate…

Citit 9730 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2022 14:31

2 comentarii

 • postat de balta
  Miercuri, 29 Iunie 2022 15:52
  86.124.202.***
  Tot orasul se inunda la fiecare ploaie de 5 minute. Canalizarile orasului sunt infundate de multi ani desi apa-canal de jupoaie de bani in fiecare an. Asta chiar si pe strazile asa-zis modernizate. Intersectia str.A.Saligny c/c str. Ghe.Doja e unul din exemplele cele mai clare. Acolo, si gurile canalizarilor montate ,,inteligent,, fenteaza suvoaiele de apa si raman deasupra baltoacelor . Ca aia s-a inventat si apa-canal in orasul nostru : numai sa ne ia banii de pomana.
  2
  11
  Raportează
 • postat de hai la service
  Miercuri, 29 Iunie 2022 14:50
  79.115.161.***
  Excelent pentru discurile de frana incinse. Dupa devin noul model, in 8.
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.