UPDATE Liberalii au votat exproprierile de pe „centura mică”

UPDATE Liberalii au votat exproprierile de pe „centura mică”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE. Conform evaluărilor, trebuie expropriați 8.155 de metri pătrați, din care 6.349 reprezintă teren fără construcții de pe ”centura mică” a Galațiului. Suma totală pentru exproprieri, inclusiv valoarea prejudiciului economic pentru firmele care vor fi afectate de aceste proceduri, este, în prezent, calculată la 7.907.152 lei.

“Avem 46 de proprietăți unde vom face aceste exproprieri, iar în 39 de cazuri este vorba despre persoane fizice. După obținerea tuturor documentelor necesare, a intabulării coridorului de expropriere și a autorizațiilor de desființare, vor fi demarate la propriu procedurile de expropriere”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ.


În ședința ordinară de miercuri, 29 iunie, a Consiliului Județean (CJ) Galați, reprezentanții PNL au votat, în sfârșit, cele două proiecte de hotărâri cu caracter patrimonial referitoare la exproprierile de pe "centura mică" (DJ 251M).

În continuare, consilierii județeni liberali solicită clarificări privind diferențele existente între rapoartele de evaluare ce au fost succesiv întocmite de-a lungul timpului. Totodată, aceștia ar dori și o expertiză tehnică cu privire la calitatea lucrărilor de la viaductul hobanat ce se ridică în zona Talciocului.

La rândul său, președintele CJ, Costel Fotea, a precizat că aceste lucrări se desfășoară sub stricta supraveghere a tuturor specialiștilor implicați. "Din structura pilonilor s-au luat probe de consistență a betonului și din armături și așa mai departe", a arătat Costel Fotea.

Citit 1427 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2022 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.