Noi dispensare umane și repartiții ANL

Noi dispensare umane și repartiții ANL
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noile dispensare medicale umane de la Slobozia Conachi și din satul component Izvoarele au fost inaugurate pe 15 iunie, după o lungă perioadă de reabilitare. La festivitate au participat primarul Emil Dragomir, medicul Simona Băieșiu și trei preoți, care au sfințit locațiile.

Costul total al lucrărilor a fost de 1,7 milioane de lei.

"Deși am lucrat pe mai multe fronturi, iată că am ajuns la finalizarea și inaugurarea celor două dispensare. Sănătatea este cea mai importantă, iar serviciile medicale trebuie să fie de cea mai bună calitate. Pot spune cu mândrie că am reușit să îndeplinesc încă o dorință a consătenilor mei", a afirmat primarul comunei Slobozia Conachi.

În paralel, în aceeași comună, blocurile Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) vor fi date în folosință tinerilor căsătoriți în această toamnă. Cei care încă nu au făcut solicitări mai au timp să le depună la sediul primăriei. Este vorba de 20 de apartamente, din care nouă cu o cameră și 11 cu două camere, cu regim de înălțime P+2E (parter + două etaje), care își așteaptă noii locatari. Primarul Emil Dragomir a menționat că "lucrările au fost făcute în 11 luni. Solicitări au fost în jur de 100. 16 apartamente le voi da, iar patru le voi opri". Valoarea proiectului a fost de 4.848.000 de lei.

Citit 934 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2022 06:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.