Ce cred gălățenii despre desfiinţarea traseului 29

Ce cred gălățenii despre desfiinţarea traseului 29
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Traseul de autobuz 29 circulă pe ruta Micro 19 - Orășelul copiilor - Mazepa - Spitalul CFR - Gara CFR şi este aproape la fel de popular ca troleibuzul 102. Transurb a anunţat recent că, începând cu data de 4 iulie, traseul 29 se va desfiinţa, iar în Consiliul Local s-a motivat decizia prin faptul că "pe unele trasee bate vântul" și nu sunt rentabile.

Pentru că părerea gălăţenilor conteazăm, am realizat un sondaj despre ce cred călătorii cu privire la desființarea traseului 29.

Tăbăcaru Ioana, pensionară: "Nu ar trebui să se scoată, sunt persoane care circulă zi de zi pe acest traseu, chiar și eu când trebuie să ajung la gară am nevoie de acest autobuz, pentru a nu schimba mai multe rute. Din punctul meu de vedere trebuia să rămână".

Andrei Tudorița, 50 de ani, casier: "Având în vedere că toată ziua sunt pe teren, am nevoie de traseul 29 și de celelalte trasee ce se vor desființa". 

Ignat Violeta, 48 de ani, asistentă: "Fac naveta zi de zi către Spitalul CFR și singura variantă cu care puteam ajunge din Micro 19 era autobuzul 29, acum voi fi nevoită să schimb o grămadă de autobuze pentru a putea ajunge în timp util".

Rusu Cătălina, 38 de ani, casnică: "Nu mi se pare normal, nu circul zilnic pe acest traseu, dar sunt o grămadă de oameni care lucrează în această zonă și vor fi nevoiți să schimbe foarte multe autobuze pentru a putea ajunge la Gară".

Alexandru Iftode, 25 de ani, salariat: "Nu mi se pare normal să desființezi un traseu atât de popular. Când am aflat știrea asta, mi-a căzut cerul în cap, acum trebuie să schimb trei trasee pentru a ajunge la muncă".’

Lupu Cătălin, 17 ani, elev: "Eu învăț la Marină, trebuie să ajung din Micro 19 până pe Faleză, iar traseul 29 era ideal pentru mine, nu mai spun de profesorii care făceau naveta cu 29, aproape jumătate dintre ei foloseau autobuzul ăsta".’

Liviu Constantinescu, 31 de ani, salariat: "Nu folosesc traseul acesta nici foarte rar, dar nici foarte des, dar era benefic pentru a ajunge din Francezi la Gară".

Andone Robert, 16 ani, elev: "Eu învăț la "Racoviță", 29 era bun pentru mine, pentru că mă lăsa fix în fața liceului, acum trebuie să schimb două autobuze pentru a ajunge, iar unul dintre ele circulă din 30 în 30 de minute".

Pascariu Diana, 16 ani, elevă: "Sunt foarte foarte dezamăgită că va trebui să merg pe jos din Țiglina până în Francezi, chiar daca nu-i mult, dimineața era genial că mă lăsa în fața liceului. Acum va trebui să merg până în Țiglina cu 102, care este exagerat de plin dimineața".’

Citit 6196 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iulie 2022 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.