Contract de proiectare de peste 2,79 milioane de lei

Contract de proiectare de peste 2,79 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru modernizarea Depoului de tramvaie nr. 1, a bulevardului Siderurgiștilor (tronson 2) și a străzii Ștefan cel Mare, Primăria municipiului Galați a semnat contractul de proiectare pentru elaborarea documentației tehnico-economice, ce include și obținerea autorizațiilor, cu asocierea Add Global Design SRL - Urban Proiect SRL. Aceasta a fost declarată câștigătoare a licitației organizate, cu o ofertă de 2.796.000,00 lei fără TVA.

"Prin proiect se urmărește, în principal, modernizarea unor clădiri de la Depoul nr. 1 și a căii de rulare a tramvaielor, modernizarea bulevardului Siderurgiștilor (între Piața Energiei și intrarea pe Viaduct), precum și modernizarea străzii Ștefan cel Mare, reabilitarea rețelelor, realizarea de piste pentru bicicliști etc.", transmite Primăria Galați.

Contractul de proiectare are o durată de opt luni și va fi decontat din fondurile europene obținute în acest scop. Municipalitatea va depune proiectul pentru finanțarea lucrărilor propriu-zise tot cu fonduri europene, în cadrul exercițiului financiar următor. Investiția finală este estimată la 20 milioane de euro.

Citit 848 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iulie 2022 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.