Fântâna cu spume din Micro 39B (FOTO)
Foto: David Tudor

Fântâna cu spume din Micro 39B (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Galațiul s-a îmbogățit, pe caniculă, cu o fântână… înspumată! Arteziana amplasată în părculețul din Micro 39B face clăbuci de vineri, 5 august 2022, și nu s-a oprit nici marți, 9 august 2022.

La finele săptămânii trecute, pe grupul de Facebook „Galați: Sesizările cetățenilor!”, a fost semnalată situația de către o gălățeancă îngrijorată că apa plină de clăbuci ar putea afecta porumbeii sau animăluțele însetate care vin să se răcorească acolo. În ciuda sesizărilor publice, nicio măsură nu a fost luată. Dovadă imaginile surprinse de noi marți, 9 august 2022.

Locuitorii zonei sunt îngrijorați:

Remus, 33 de ani, salariat: „Am văzut și eu problema asta, prima dată am crezut că apa este problema dar defapt când m-am apropiat de fântână am văzut că mirosea puțin a detergent de rufe și mi-am dat seama că este mai grav decât am crezut. Ce pot să spun, asta e civilizația și oamenii cu care trăim zi de zi”.

Adriana, 56 de ani, contabilă: „Este nesimțire curată, cum să-ți treacă prin minte să arunci săpun lichid sau ce au aruncat eu în acea fântână. Pe lângă mirosul de apă stătută mai miroase și a detergent. Mare e prostia unora din Galațiul ăsta”.

Costel, 69 de ani, pensionar: „Problema aceasta a mai fost și în trecut, nu e prima dată, am ajuns când vedem porumbei pe acolo să ne ridicăm să îi gonim să nu bea apa aia. Ce pot să cer unor oameni necivilizați. Din cauza asta nu vom avea nimic niciodată în orașul ăsta”.

Reamintim că Primăria Galați a inaugurat pe data de 14 Noiembrie 2013 parcul din Micro 39B, fiind un proiect pilot. Potrivit primarului de atunci, Marius Stan, în acest parc s-au investit aproape 100.000 de euro, fiind amenajat cu gazon, o fântână, loc de joacă pentru copii, coșuri de gunoi, etc.

Foto: David Tudor, elev

Citit 5647 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2022 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.