A fugit de poliție, beat și fără permis

A fugit de poliție, beat și fără permis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un bărbat beat, care nu deținea permis, a încercat să fugă de polițiști. Șoferul a fost observat de un echipaj aflat în serviciul de patrulare, pe raza comunei Drăgușeni, pe DN 24, iar la vederea acestora, a frânat brusc și a schimbat direcția de mers. Polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei și au plecat în urmărirea autoturismului, bărbatul aflat la volan refuzând să se conformeze solicitării de a opri și continuându-și deplasarea către localitatea Adam.
Ajuns într-o zonă împădurită, acesta a abandonat autoturismul, fiind depistat de polițiști, în extravilanul localității Bursucani.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a fost  testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză,  a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis,  iar bărbatul a fost reținut,  pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor,  în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citit 798 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2022 07:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.