Și-a bătut și amenințat fiul cu un cuțit, din cauza alcoolului

Și-a bătut și amenințat fiul cu un cuțit, din cauza alcoolului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat, din comuna Tudor Vladimirescu, și-a lovit fiul și a amenințat toate persoanele prezente în casă cu un cuțit, din cauza băuturii. Fiul bărbatului i-a sesizat pe polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești sâmbătă, 20 august, că tatăl său face scandal și îl amenință cu un cuțit. La fața locului, polițiștii au identificat agresorul, în urma primelor verificări, stabilind că, pe fondul consumului de alcool, acesta l-ar fi lovit în mod repetat pe fiul său și ar fi amenințat cu cuțitul alte persoane care se aflau în locuință, spărgând geamul unei uși, în încercarea de a ajunge la aceștia. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și, în urma rezultatului, a fost emis ordin de protecție provizoriu, față de agresor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, bărbatul fiind reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citit 690 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2022 08:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.