Șofer gălățean implicat într-un grav accident de circulație

Șofer gălățean implicat într-un grav accident de circulație
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cinci adulți și un copil, victime ale unui accident rutier, produs marți dimineață, la intersecția a două drumuri județene din Buzău. Una dintre mașini era condusă de un șofer din Galați, în vârstă de 65 de ani.  

Un accident rutier grav s-a produs marți dimineață în județul Buzău, la intersecția a două drumuri județene. Printre victime se află un șofer din  Galați și un copil aflat într-unul  dintre cele două autovehicule.

Potrivit Poliției Buzău, accidentul a avut loc la intersecția Drumurilor Județene 203I cu Drumul Județean 102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca.

”Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe DJ 102H, pe direcția Căldărușeanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe Drumul Județean 203I, pe direcția Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani din Galați.  Accidentul s-a soldat cu rănirea a șase persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați (șoferul din București și patru pasageri ai acestuia, respectiv, un ocupant din mașina conducătorului auto din Galați ), potrivit oamenilor legii din Buzău.

Victimele accidentului au fost preluate de echipajele medicale, ambulanță și un elicopter SMURD, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. În urma impactului deosebit de puternic nicio persoană nu și-a pierdut viața.

Citit 6224 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2022 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.