Pisoarele din toaleta Gării CFR sunt defecte

Pisoarele din toaleta Gării CFR sunt defecte
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pe lângă faptul că trenurile vin cu întârziere din cauza căilor ferate proaste și a garniturilor învechite, nici măcar la toalete condiţiile nu sunt ideale. În Gara CFR Galaţi, în toaleta bărbaţilor, toate pisoarele au afişate niște cartoane cu inscripția „Defect”.

Am reușit să le întrebăm pe doamnele care lucrează la curățenie în gară şi ne-au spus că acele pisoare sunt nefuncționale de aproape o lună de zile, culmea, defectându-se după doar trei săptămâni de la repararea lor.

Bun, am înţeles, nu beneficiem de niște trenuri de mare viteză, precum cele din afară, dar credem că măcar nişte toalete funcţionale nu înseamnă că cerem prea mult, nu?

Citit 795 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2022 23:12

1 comentariu

 • Sâmbătă, 27 August 2022 08:48
  93.122.249.***
  Dacă șefii cei mai mari ar fi "forțați" să folosească aceste părți ale toaletelor, poate ar înțelege că este mai mult decât o necesitate( la domiciliul fiecăruia nu vom găsi instalații sanitare defecte) este CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ A STATULUI ROMÂN. Toți vrem o "țară" ca afară , dar când trebuie să oferim servicii cât de cât decente, NU LĂSĂM NĂRĂVURILE PROSTEȘTI moștenite ! Dar șefii cei mari au SPAȚII cu Destinația de Protocol și doar pe acele le folosesc și NU SE AMESTECĂ PRINTRE CEI MĂRUNȚI !
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.