The Mono Jacks, la Festivalul "Danube Rock Sounds", pe 17 septembrie

The Mono Jacks, la Festivalul "Danube Rock Sounds", pe 17 septembrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja "Dunărea" din Galați, va avea loc Festivalul "Danube Rock Sounds", ajuns la a opta ediție! În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe Plaja "Dunărea". Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului.

Sâmbătă, 17 septembrie, vă așteaptă pe scena de lângă Dunăre următorii artiști: HVNDS, Pinholes, Implant pentru refuz, Robin and the Backstabbers şi The Mono Jacks. The Mono Jacks, componență - Doru Trascău - chitară și voce, Andrei Zamfir - chitară, Cristian Chiru - chitară bas și John Ciurea - tobe, este o trupă de rock alternativ, fondată în 2008 de Doru Trascău, cunoscut anterior din trupa ab4, și care și-a construit un nume concertând în cluburi și participând la festivaluri din țară și străinătate.

Citit 695 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2022 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.