Vodafone scumpește abonamentele de telefonie mobilă

Vodafone scumpește abonamentele de telefonie mobilă
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Vodafone a început să trimită notificări clienților săi, prin care anunță modificări unilaterale ale contractelor de servicii de comunicații electronice mobile. Astfel, prețul lunar al abonamentului va crește cu 1 euro. De asemenea, compania va taxa suplimentar, tot cu 1 euro, clienții care primesc în continuare factura în format hârtie. Vodafone a introdus în contracte şi o clauză care permite majorarea tarifelor în funcție de rata inflației, fără a putea depăși un procent de 3% pe an din valoarea serviciilor. O altă clauză este aceea conform căreia, în cazul suspendării serviciilor pentru neplată, după achitarea restanțelor, se aplică un tarif de reconectare în valoare de 3 euro (TVA inclus), care se va regăsi pe factura următoare reconectării.

Nu în ultimul rând, tarifele standard naționale de voce, SMS și date se modifică astfel: 0,2 euro/minut și 0,05 euro/SMS către orice rețea națională, 5 euro/5GB internet pe mobil național (indiferent de traficul consumat din totalul de 5GB). Tarifele conțin TVA.

Modificările intră în vigoare începând cu data emiterii facturii din luna noiembrie. Clienții care nu sunt de acord cu modificarea contractului îl pot denunța unilateral în magazinele Vodafone sau la *222, în 30 zile de la primirea informării, fără plata vreunor penalități sau despăgubiri.

Citit 6479 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.