Ucrainenii refugiați aruncă la gunoi caserolele pline de mâncare

Ucrainenii refugiați aruncă la gunoi caserolele pline de mâncare
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

O gălățeancă a fost martora unei situații pe cât de neplăcute, pe atât de revoltătoare. Aceasta susţine că a asistat la momentul în care un grup de ucraineni, cazați într-unul dintre căminele unui liceu din oraș, arunca mâncarea primită de la autorităţi direct în tomberon.

Femeia consideră gestul acestora ca incalificabil și sfidător. "E ok dacă au început să se descurce singuri și nu mai au nevoie de mâncare de la noi. Trebuie doar să spună. Dar mi se pare jignitor gestul lor. E lipsă de respect și față de noi, poporul român, care i-am primit cu brațele deschise, și față de cei care le pregătesc masa. Hrana ar putea ajunge la un azil de bătrâni sau la un orfelinat, nu la container, mai ales că se vede că e mâncare bună. Sunt copii săraci care nu mănâncă o bucățică de carne luni întregi, iar ei aruncă pulpele neatinse", ne-a spus revoltată femeia. Aceasta a adăugat că alimentele au fost aruncate după masa de seară, fără măcar să le pese că sunt priviți de localnicii din zonă.

Din păcate, nu am putut afla punctul de vedere al celor incriminaţi, pentru că niciunul dintre cei contactaţi nu vorbea românește.

Citit 3724 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2022 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.