S-a mai stins o stea. Alexandru Arșinel a murit

S-a mai stins o stea. Alexandru Arșinel a murit
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Actorul Alexandru Arșinel a decedat, joi, 29 septembrie 2022, în cursul după-amiezii. Artistul a fost internat într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea lui de sănătate s-a agravat. 

Actor emerit

Director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, maestrul Alexandru Arşinel a jucat în filme și piese de teatru de comedie. Arșinel a devenit celebru datorită lungii sale colaborări cu actrița Stela Popescu. A avut o bogată activitate în teatru, film, televiziune și teatru radiofonic. Alexandru Arșinel a fost premiat de nenumărate ori atât pentru activitatea artistică în teatrul de revistă, cât și pentru cea managerială. Acesta a jucat în peste 30 de filme artistice, printre care ”Ana și hoțul”, ”Miss Litoral”, ”Anotimpul iubirii”, ”În fiecare zi mi-e dor de tine”, ”A doua cădere a Constantinopolului”, ”Paradisul în direct” și ”Sexy Harem”.

Alexandru Arșinel a murit la Spitalul Universitar din București, unde se afla internat de două săptămâni din cauza unor probleme de sănătate.

”Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit cauzate de repaosul prelungit la pat”, au anunțat reprezentanții unității spitalicești. 

Rămas bun!

Citit 1131 ori Ultima modificare Joi, 29 Septembrie 2022 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.