Trotinete dezmembrate și aruncate în boscheţii din Micro 40

Trotinete dezmembrate și aruncate în boscheţii din Micro 40
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

După cum se poate vedea în imagine, în primul moment, trotinetele par a fi parcate neregulamentar sau abandonate, însă, la o privire mai atentă, putem vedea că nu mai au roți, baterie și nici sistemul de pornire. Pe scurt, au fost dezmembrate și aruncate într-o zonă puţin circulată, în spatele supermarketului Kaufland din Micro 40.

Trotinetele Bolt au fost aduse în oraș acum doi ani și, chiar dacă situații precum cea din imagine nu sunt foarte dese, putem vedea zilnic pe străzi modul neglijent în care sunt exploatate de către gălăţeni. Trotinetele sunt aruncate prin tufișuri, agățate în copaci sau lăsate pe jos fără a mai fi pus cricul, sunt dezmembrate, desenate, lovite, zgâriate peste tot, pe scurt o imagine deplorabilă. 

Unele persoane aleg să meargă și câte patru pe o trotinetă, chiar dacă, legal vorbind, doar o singură persoană are voie să circule cu un astfel de vehicul. Nu mai vorbim de viteza cu care se deplasează unele persoane printre pietoni, făcând adevărate acrobații pe trotuar. Dacă vrem să fim la curent cu toate tendințele și beneficiem de ultimele noutăţi tehnologice, problema nu este a produselor respective, ci a oamenilor care le exploatează zi de zi și care aleg de multe ori să-şi bată joc de ele.

Citit 1180 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Octombrie 2022 07:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.