Cine din Primăria Galați caută investitori la München

Cine din Primăria Galați caută investitori la München
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Primăria caută investitori pentru Galați la München, la cea mai importantă platformă europeană de business", anunțam săptămâna trecută, în ziarul "Viața liberă". Într-adevăr, potrivit unei postări pe Telegram a primarului Ionuț Pucheanu, Galațiul este prezent, în perioada 4-6 octombrie 2022, la standul comun al României la Expo Real München, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții, organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România).

"Cu o tradiție de 24 de ani, Târgul Expo Real München a devenit un eveniment consacrat de networking internațional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere", afirmă edilul Galaţiului, pe rețeaua de socializare.

Noi am fost curioși să aflăm cine a plecat la "vânătoare" de investitori în Germania. Potrivit Biroului de presă al Primăriei, administrația locală este reprezentată de o delegație de patru persoane, condusă de city managerul Cezar Bichescu. Celelalte trei persoane fac parte din aparatul de specialitate al primarului, biroul de promovare, cooperare economică și atragere de investiții.

Trebuie spus că la acest eveniment, Primăria municipiului Brașov și Agenția Metropolitană Brașov împreună cu partenerii, investitori importanți din regiune, au propriul stand, Invest in Brașov, care se poate vedea și în imaginile făcute publice de primar.

Citit 1188 ori Ultima modificare Joi, 06 Octombrie 2022 08:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.