Ziua Carierei la Fundația ”Inimă de Copil”

Ziua Carierei la Fundația ”Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fundația ”Inimă de Copil” din Galați lansează un proiect dedicat viitorului copiilor pe care îi are sub protecţie. 

"Fundația «Inimă de Copil» lansează campania Ziua Carierei, un proiect prin care copiii din programele noastre, în special cei care frecventează centrele noastre de zi, vor avea acces direct la informații și evenimente esențiale pentru ca ei să își descopere vocația și să își descopere viitorul”, se arată în comunicatul trimis publicității de reprezentanții fundației. 

Ziua Carierei este un proiect ce se va derula pe parcursul mai multor săptămâni și care are la bază întâlniri cu profesioniști din diferite domenii, precum şi participarea la ateliere practice de lucru. 

„Vom avea întâlniri cu profesioniști din foarte multe domenii. În acest fel, copiii au posibilitatea să vadă ce presupune fiecare meserie în parte, să ia parte la activități practice și, foarte important, vor putea primi sfaturi din partea celor care deja au ales aceste meserii. Scopul proiectului este să le deschidem copiilor apetitul pentru cunoaștere și de a le arăta cât de vaste sunt posibilitățile lor de exprimare în viitor. Micuții  vor afla din tainele unor meserii precum bucătar, frizer, manichiurist, make-up artist, kinetoterapeut, maseur, sportiv profesionist, cântăreț, dansator, coregraf, asistent medical, fotograf, cameraman, marinar, florar, brutar, informatician, actor, avocat, polițist, jandarm și multe alte meserii prețuite de societatea actuală. Proiectul începe în luna octombrie, se derulează pe parcursul mai multor săptămâni și se adresează copiilor din programele Fundației «Inimă de Copil»”, a spus Jeni Chirilă, coordonator programe de educație la Fundația ”Inimă de Copil”.

Citit 604 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 07:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.