Altercație în fața Tribunalului. Maceta și ranga, pregătite pentru o reglare de conturi

Altercație în fața Tribunalului. Maceta și ranga, pregătite pentru o reglare de conturi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au atacat o familie cu care unul dintre ei se judeca pentru introducerea unei măsuri de protecție, chiar în fața Palatului de Justiție din Galați.

Jandarmii au fost sesizați de o femeie joi, 13 octombrie, că în fața instituției are loc un conflict între mai multe persoane. La vederea jandarmilor, unul dintre minori a fugit spre strada Brăilei, iar alte două persoane implicate în incident au fost imobilizate de oamenii legii și conduse în incinta Palatului. Pentru prevenirea unui alt incident a fost solicitat și sprijinul echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice.

La controlul corporal asupra unuia dintre tineri, în vârstă de 16 ani, a fost depistată o macetă cu lungimea de 70 cm și lama de 52 cm. Totodată, una dintre persoanele amenințate de către grupul de tineri le-a indicat jandarmilor locul unde a fost aruncată de către aceștia o rangă din fier, cu lungimea de 130 cm. Din verificările efectuate a reieșit faptul că incidentul s-a produs în afara Palatului de Justiție, după terminarea unei audieri privind introducerea unui ordin de protecție pe numele unuia dintre agresori. De față s-a aflat familia persoanei care a solicitat măsura de protecție, avocatul acesteia, persoana vizată de măsură, membrii de familie și prietenii acestuia. Între ei s-a iscat un conflict spontan, iar intervenția promptă a jandarmilor a zădărnicit acțiunea agresivă a tinerilor. În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. La întocmirea actelor de sesizare a fost prezent și tatăl minorului în vârstă de 14 ani. Tânărul care a fugit de la fața locului a fost identificat de jandarmi ca fiind persoana asupra căreia s-a dispus măsura de protecție. Cercetările sunt continuate de poliție.

Foto: Jandarmeria Galați

Citit 1620 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2022 12:40

2 comentarii

 • postat de jumate
  Vineri, 14 Octombrie 2022 15:15
  5.13.147.***
  La controlul corporal au gasit ranga si maceta? Cred ca erau si greu de vazut la dimensiunile alea.
  0
  6
  Raportează
 • postat de cernea
  Vineri, 14 Octombrie 2022 13:32
  213.233.88.***
  Cei trei sunt convins ca aveau acceptul politiei.Infractorii Galațiului, de regula romi, sunt în cârdășie cu politia. NU VOM AVEA INCREDERE IN POLITIE NICICAND PTR. CA SE VAD ZI DE ZI COMPLICITATILE POLITIEI CU NEMERNICII. PACAT CA II PLATIM. SA VEDETI CE TUPEU AUPOLITISTII LA UN CETATEAN CORECT CARE POATE GRESESTE SI EL ODATA SI CE ATITUDINE AU FATA DE SMECHERII DE NOAPTE BORFASII SI IMBECILII CARE NU AU NICI CEA MAI INFIMA EDUCATIE. LA TOT PASUL SE VEDE ASTA. ASA CA II DUREA PE CEI IMPLICATI IN SCANDAL EXACT IN POPOU DE POLITISTI.
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.