Unul dintre parcurile din Micro 40, plin de gunoaie

Unul dintre parcurile din Micro 40, plin de gunoaie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Joi, în jurul orei 8.00 dimineața, am fost sesizaţi că locul de joacă pentru copii de lângă blocul N3 din Micro 40 este ticsit de gunoaie. În respectivul parc erau aruncate pe jos ambalaje de plastic și bucăți de carton, tăiate probabil dintr-o fostă cutie. Din câte spun locatarii din zonă, în parc stau în general elevi care ies de la școală, care fumează, aruncă gunoaie peste tot, vandalizează şi înjură. Oamenii susţin că ar fi vorba tot despre elevi și în acest caz, dat fiind faptul că în seara anterioară a fost foarte multă gălăgie, zgomotul fiind făcut de o gașcă de adolescenți care au poposit în parc. De obicei, cartoanele sunt puse pe bănci de oameni în perioada rece, pentru a le ține de cald atunci când se aşază.

Citit 1496 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:02

1 comentariu

 • postat de marr
  Duminică, 23 Octombrie 2022 00:44
  86.124.201.***
  Aici se poate rezolva relativ usor .
  Se poate incerca si cu vorba buna ...dar ma indoiesc . Plus ca o sa fuga sau o sa zica (clar) ca nu ei , altii(povestea veche).
  Camera de supraveghere + mers agentii de politie DIRECT la scoala din apropiere si Identificare -> mers la adresa si ori hartie avertizare ori amenda .
  O sa le convina parintilor sa plateasca sau isi vor educa copiii ? Poate are lumea bani si nu stie ce sa faca cu ei ...
  3
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.