Motociclist beat, ajuns la spital în urma unui accident pe strada Traian

Motociclist beat, ajuns la spital în urma unui accident pe strada Traian
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un motociclist beat, în vârstă de 27 de ani, a ajuns la spital în urma unui accident provocat de el, pe fondul consumului de alcool. Accidentul a avut loc duminică, 23 octombrie, pe strada Traian din Galați. La fața locului, polițiștii au stabilit că motociclistul, în timp ce mergea pe strada Traian, dinspre strada Tecuci către strada Brăilei, pe fondul nerespectării indicatorului rutier pentru limitare de viteză, nu ar fi redus viteza la denivelarea pentru limitarea vitezei, amplasată înaintea unei treceri de pietoni, iar la trecerea peste aceasta s-ar fi dezechilibrat și ar fi pătruns pe banda doi a direcției de deplasare, unde a intrat în impact cu o mașină condusă regulamentar de o tânără de 20 de ani. Din impact, bărbatul de 27 de ani a căzut la nivelul părții carosabile, motocicleta lovind un alt autoturism ce se afla parcat pe banda unu în zona respectivă.

Ambele persoane dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscopică, la conducătoarea auto rezultatul a fost negativ, însă în cazul motociclistului a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul a suferit mai multe răni și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și a rămas internat. În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citit 2234 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 22:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.